Saturday, April 9, 2011

TV-sarja Merlinin innoittamaa

Tänään olemme sulhasen kanssa keskustelleet suunnitelmista ja saimme pohdittua vaihtoehtoja. Nyt on yksi selkeä idea muovautunut, jota lähdemme selvittämään voisiko se onnistua, riittäisivätkö varat. Hylkäsimme toistaiseksi ajatuksen valojen vannomisesta Intian valtameren rannalla ja suuntaamme katseemme meille rakkaaseen, huikaisevaan maisemaan ja suosikki riistapuistoon: Ithala Game Reserve. Voisimme saada edes paikalliset ystävämme sinne mukaan juhlistamaan tilannetta kanssamme. Se siitä kahdenkeskisyydestä. ;-) No, mitään ei ole vielä kirkossa kuulutettu, joten katsotaan millaiseksi kustannukset muodostuisivat. Jatkaisimme Ithalasta rannikolle viettämään lyhyen hunajakuun ihan kahdestaan.

Mutta tämän päiväiseen Merlinin jaksoon! Voi mikä narttu Nimueh onkaan, mutta oi niitä pukuja! Tämä sai minut pauloihinsa:



Tässä asussa voisin avioitua oikein mielelläni!

Sain vastauksen erittäin ystävälliseltä Chrissy Wai Chingiltä ja kyllä vain hänen upeita, erilaisia asujaan saa tilattua tänne Pohjolan perukoillekin! Ehkäpä unelmieni asuun tulee muutoksia Nimuehn puvun hengessä... Voi jummi, kun on ihanaa tämä haaveilu ja suunnittelu!

2 comments:

  1. Blogisi vaikuttaa mielenkiintoiselta. Ihanaa, kun ihmiset haluavat erikoisempia hääpukuja sen perinteisen valkoisen tilalle! :D

    ReplyDelete
  2. Heippa Anne! Kiitos kommentistasi! En ole koskaan pitänyt valkoisesta. Se on, kuin maalauspohja, joka odottaa väriä pintaansa. Olen toivoton eritoten valkoisen vaatteen kanssa. Siinä on samantien joku läntti jossakin! Olen myös pitkä ja sulhoni pätkä, en tahdo valkoisella suurentaa itseäni entisestään. ;-) Minä vain rakastan värejä ja tahdon olla mahdollisimman itseni näköinen häissäni, toki juhlavampi ja laitetumpi perusarkiminään verrattuna. ;-) Toivottavasti seuraat blogiani jatkossakin. :-)

    ReplyDelete