Friday, April 29, 2011

Kuninkaallisella tyylillä



Johan nyt on hääohjelmaa, kun eilen kaksi reality tv-sarjaa ja tänään mahtavaa koko päivän kuninkaallista hehkutusta! Voi miten eri on itsekin morsiamena seurata tätä kaikkea, kuin ennen vain eronneen pienoisella katkeruudella. :-) Nyt sydän tulvii iloa ja odotusta.

Eilen nähdyistä suomalaishäähumuista vain sen verran, että hoh hoijakkaa. Onneksi Neljät Häät-jaksoa ei voittanut tuo muiden häistä negatiivista hakenut morsmaikku. Helikopteri kyyti limusiinin lisäksi tuntui jo aikamoiselta esittämiseltä. Satuhäät taas... Miten sen kauniisti sanoisin? Itse ohjelma on hassu. Kyllä, pari oli kovin hellyyttävä ja silti niin selkäänsä ansaitseva kaikessa yksinkertaisuudessaan, lapsellisuudessaan ja laiskuudessaan. Toisaalta sopivat yhteen mainiosti ja silti tuli tunne, että miten tuo voisi kestää. Noh, mitäpä minä tiedän? Sainpahan pitkän päivän päätteeksi laittaa aivot narikkaan pariksi tunniksi. ;-)

William ja Kate, kuten aina kaikki kuninkaalliset, säälittävät minua, kun menettävät häänsä koko kansan riepoteltavaksi ja missä on oma määräämisvalta, kun kaikki menee etiketin mukaan? Silti on jännittävää seurata ja pikkutyttö minussa ihmettelee oikeita, kuninkaallisia häitä. Joka tapauksessa, morsian oli todella kuninkaallisen kaunis tyylikkäässä, tasapainoisessa, ajattomassa, naisellisessa ja herkässä asukokonaisuudessaan kampausta myöten. Pidin myös kovasti hänen kaasonsa asusta. Mukavasti tässä virittäytyy häiden myötä myös vapun viettoon.

Hauskaa Vappua tämän hyväntuulen kipaleen myötä!

No comments:

Post a Comment