Tuesday, April 3, 2012

Takkukiharat

Miten saada hääpäiväksi kauniit kiharat rastoihin? KnottyBoy neuvoo näin. Loivat, täpäkät laineet olen itse saanut letittämällä pään täyteen  ja antamalla olla ainakin yön yli.



Hyviä ideoita, ohjeita, myös videoina löytyy KnottyBoyn Facebook-sivuilta. Sinne kipikiapin jäseneksi ja tykkäämään! :o)

2 comments:

  1. miten oot tehnyt rastas? :) ja sulla on kiva blogi!

    ReplyDelete
  2. Moi Hetta! Enpä ole aikoihin täällä blogissani käynyt, joten kommenttisi oli jäänyt huomaamatta. Sorry ja kiitos kommentista! Omat rastani olen teetättänyt kampaajalla. Olen siirtymävaiheessa luomurastoihin. Ensi alkuun tehtiin keinorastat eli omat hiukset leteille ja päälle "rakennettiin" rasta keinokuidusta. Kun tukka on vauhdilla kasvanut, nuo painavat keinorastat ovat hyvin rastoittaneet juurikasvun ja nyt minulla onkin omaa rastaa keskimäärin 20cm. Keinorastat ovat kovasti alkaneet rapistua, kun teen erilaisia kampauksia. Uusiksi minulla ei ole varaa keinorastoja teettää, niin siistit kuin ne ovatkin luomuihin verrattuna. Kampaajalla on tuntiveloitus ja se riippuu hieman paikasta n. 40-60e tunti. Rastani ovat vyötärölle asti. Luomumpaan suuntaan siirtyessäni hiukan lyhyemmät. Poistaessani keinokuituosia, rastoitan esiin tulevan oman tukkani Knottyboyn tyyliin kammalla tupeerammalla ja vahalla pyörittelemällä. Omia rastojani en ole blogissa esitellytkään. :o)

    ReplyDelete