Saturday, March 10, 2012

Vuosipäivä

Kihlautumisesta tuli kuluneeksi tasan vuosi. Hui, miten aika kiitääkään ja miten toisenlaisissa maisemissa olimme vuosi takaperin! Miten onnellinen se päivä oli jo muutenkin ja kihlautuminen kruunasi sen. Ihania muistoja!



Kuva täältä

Yritimme kovasti järjestää jotakin spesiaalia juhlistaaksemme vuosipäivää, mutta mikään suunnitelmista ei onnistunut. Pietarin tarjousristeily oli jo loppuunmyyty, sopivia teatteriesityksiä ei kyseisenä päivänä pyörinyt, lähielokuvateattereissa ei ollut näytöksessä ajattelemiamme elokuvia, joko oli seuraavana päivänä ensi-illassa tai juuri ohjelmistosta jäänyt pois. Sulhon lahja minulle oli loppuunmyyty sekin.

Ulkoilma- ja luontoihmisinä päädyimme retkeilemään merenrannalle ja grillasimmekin. Sää oli mitä kaunein! Illaksi haimme nepalilaisesta herkullista ruokaa ja katsoimme hurmaavan piirretyn "Kaksin karkuteillä".



Koska sulhon niskat herkästi jumittavat, hankin tällaisen laitteen. Tietenkin hieronta kuului illan ohjelmaan. Miehet kun laitteista pitävät, sain minäkin hieronnan, kun sulhanen innostui uudella härvelillä leikkimään.  Leppoisa, aurinkoinen 1v. kihlapäivä siis. :o)

No comments:

Post a Comment